Beperkingen

De Virtuele Snijmachine is ontworpen voor het Microsoft Windows besturingssysteem en de web browsers Internet Explorer, Netscape en Firefox. Helaas kan de werking van de Virtuele Snijmachine niet in alle gevallen gegarandeerd worden. De oorzaak hiervoor ligt in de incompatibiliteit van de twee webbrowsers en de verschillende afspelers. In het algemeen geldt dat u bij problemen het best de meest recente versies van browser en afspeler kunt installeren. In de volgende gevallen zal de Snijmachine niet of slechts gedeeltelijk werken. Firefox kent min of meer dezelfde beperkingen als Netscape.

Pas op: versies tot  3.0.2 worden dus niet ondersteund, omdat deze met een afwijkend formaat voor begin- en eindtijd werkt.